Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!

Αυτό το ιστολόγιο ανήκει σε όλους μας. Όλοι μπορούμε να γράφουμε τις απόψεις μας ή να σχολιάζουμε τις απόψεις άλλων. Αν θες να γράψεις το άρθρο σου, υπαρχουν 3 τρόποι:
1. Ανοίγεις (αν δεν έχεις ήδη) έναν λογαριασμό gmail (στην Google) και μετά στέλνεις από κει ένα email στο dim1907makris@gmail.com / θα σε προσθέσω ως συντάκτη και θα μπορείς να γράφεις άρθρα.
2. Συνδέεσαι στο blogspot.com με έναν από τους παρακάτω (ελεύθερους) username-κωδικούς
a) username: agan1han@gmail.com
password: pameagora1

b) username: agan2han@gmail.com
password: pameagora2

Σε αυτή την περίπτωση -επειδή αυτοί οι κωδικοί είναι κοινής χρήσης- καλό θα ήταν να υπογράψεις το άρθρο σου με όνομα ή ψευδώνυμο.

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠ'ΕΞΩ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ),LIVE ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ FACEBOOK.ΝΑΙ,Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΓΚΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ .ΧΘΕΣ ΗΡΘΑ 6.20 , ΕΚΑΤΣΑ ΩΣ ΤΙΣ 6.40 ΚΑΙ ΗΤΑΝ 2-3 ΠΑΡΕΕΣ ΝΕΩΝ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΕΧΩ 3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ώρα της συνέλευσης είχε πολύ κόσμο. Και καλό θα είναι ο καθένας μας να φέρνει ανθρώπους μαζί του, μην έρχεται μόνος.
    Για την Αθήνα, υπάρχει κάλυψη κυρίως διαδικτυακά. Οι δεσμοί με τα κεντρικά ΜΜΕ έχουν κοπεί. Το live streaming από ThePressProject της συνέλευσης κυρίως Ε-ξαι-ρε-τι-κο.
    Η μόνη αντίρρηση που έχω στα Χανιά είναι η απαγόρεψη φωτογραφιών. Θα πρέπει να μπορούμε να πάρουμε φωτογραφίες. Άλλωστε, τι φοβόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο είναι το χρέος;
    Γιατί έφτασε να είναι τόσο;
    Ποιο είναι το πραγματικό χρέος της χώρας;
    Υπάρχει μέρος του που δεν το γνωρίζομαι;
    Φέρουν κάποιοι ευθύνη γι αυτό;
    Τι είναι δανειακή σύμβαση και τι λέει;
    Τι είναι μνημόνιο και τι λέει;
    Δανειζόμαστε γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε μισθούς
    και συντάξεις;
    Τι είναι τα ελληνικά ομόλογα, τα CDS, τα γυμνά CDS;
    Τι είναι πτώχευση, στάση πληρωμών, κούρεμα ομολόγων, αναδιάρθρωση χρέους, απεχθές χρέος, τι συμφέρει από αυτά, και πως γίνονται;


    Αν δεν έχουμε πλήρη εικόνα, πως θα αποφασίσουμε τι θέση θα πάρουμε,
    και με τι κριτήρια θα προτείνουμε λύσεις;

    Ποιοι μπορούν να απαντήσουν συνολικά, για να μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα του προβλήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή