Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το ιστολόγιό μας!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση κειμένων από το μπλογκ "αγανακτισμένοι στα Χανιά"! Οι διαχειριστές κοιτούν ο ένας τον άλλον με μισό μάτι κι όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν τους διαχειριστές για να τους βγάλουν το μάτι (καλύτερα να τους βγάλουν το μάτι παρά το όνομα). Στο μεταξύ, κάποιος ανόητος αλητοχάκερ, που δεν έχει άλλη δουλειά από το να καταστρέφει δημιουργίες άλλων, μας παρακολουθεί και κρυφογελάει. Αλλά, γελάει καλύτερα όποιος γελάει φανερά!
Θα ξαναπώ, ότι αυτό το μπλογκ δεν ανήκει σε κανέναν κι επομένως δεν τίθεται θέμα  λογοκρισίας. Όλες οι γνώμες είναι δεκτές, αρκεί να μην προάγουν το ρατσισμό και το φασισμό, να μη βρίζουν και προσβάλλουν άτομα που βρίσκονται ανάμεσά μας (επιτρέπεται να βρίζουν άτομα της εξουσίας) και να μην προτρέπουν σε πράξεις βίας. Οι διαχειριστές ζητούν συγνώμη και δηλώνουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτή την ανοησία. Για την προστασία του μπλογκ - κι επειδή φαίνεται πως ο αλητοχάκερ που έσβησε τα κείμενα έχει προηγούμενα με κάποιον εκ των διαχειριστών- οι διαχειριστές πολύ σύντομα θα αντικατασταθούν.

2 σχόλια:

  1. Είναι κρίμα αν συμβαίνει αυτό και βεβαίως όποιος έδρασε σβήνοντας επιλεκτικά κείμενα, βλάπτει την ενότητα που δεν κατακτιέται με λογοκρισία, αλλά με συζήτηση ως ότου φθάσουμε σε μια κοινή γραμμή. Άλλωστε, για όλα τα βασικά όλοι συμφωνούμε. Πάντως, να το τονίσω αυτό, είναι ευχάριστο πως από την διαχείρηση του blog διευκρινήστηκε τι συμβαίνει και αποδεικνύει πως τουλάχιστον η πράξη αυτή πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση ηλίθιου.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα ΕΠΕΙΔΗ συμβαίνει αυτό, αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω ότι η άμεση Δημοκρατία απαιτεί ιώβεια υπομονή.

    http://www.miakriti.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=612:100611-02&catid=78:apopseis&Itemid=540

    ΑπάντησηΔιαγραφή